Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett försök till svar

du undrar
varför du kallas älva


för något vackrare
får man leta efter

dina vackra ord som får mig målös
som speglar din vackra insida
det gör mig svag

det är inte alla som äger ordets gåva
men det gör du min älva
det gör du




Fri vers av wow
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-15 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow