Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naiv kärlek

några år tillbaka
då jag fortfarande var naiv.
Då framtiden fortfarande
var målad av fantasins glada färger.
Trodde jag på det som ägs av sagor

det som är vackert, rent,

Äkta kärlek

När jag smakar på orden
vill jag genast sväva bort igen,
in i fantasin.
jag vill bada i alla färger som jag då omsluts av
jag vill känna lyckan, värmen
pirret i magen
bli hög av kärleken jag fylls av.

Vill tillbaka
in i fantasin

vill lyfta från alla problem som världen omsluts av

vill sväva bort

långt bort

och finna den naiva kärleken









Fri vers av wow
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow