Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något jag inte vet

Du är mystik

svår att förstå sig på

Du lämmnar inte dina känslor

för rädslan har nog satt sina spår

 

Din mystik får mig på fall

försöker greppa tag om det jag tycker är så underbart

men faller...

för det är något, som inte går att hålla fast vid

Jag frågar mig själv om du är hal

jag kan inte riktigt urskilja det

 

Du är vägen till lycka för mig

men du gör mig rädd

Mysitken skrämmer

för jag vet inte om jag kommer falla

jag vet inte hur jag kommer falla




Fri vers av wow
Läst 671 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow