Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök iallefall


vuxenhaiku

Hårda, stora, stenar täckta med mossa
fuktig erotisk luft


näcken spelar lockande musik




Bunden vers (Haiku) av wow
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow