Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest gnager

Sitter och kollar på meningslös porr.
Försöker fly från dåliga känslor,
känslor av saknad.

S A K N A D

Musiken spelar,
jag påminns om dig

försöker fånga lust,
men överdrivet stönande, dåligt skådespeleri...lusten borta

Vill ha dig, saknar dig
Det som för en gångs skull
skulle blivit äkta, finns inte mer.

Lyssnar jag på glad musik påminns jag om dig.
Lyssnar jag på annan musik går jag under.
Ser jag på meningslös porr blir jag avtänd.

så var tar jag vägen?

Vad ska jag göra?

framåt vill jag inte se, för vad är livet utan dig?
bakåt kan jag inte se, för minnen plågar
och nuet vill jag inte leva i, för ångest gnager.





Fri vers av wow
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow