Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkommande

dina vackra
ögon

Dina fina
drag

som lockar
mig bort...

Jag är på fall
på fall igen


Du är drogen jag vill ha mer av.


Något som
ständigt stannar
kvar i mina tankar.


Trots att jag vill ha dig därifrån
Radera dig från mitt inre
finns du kvar

du finns kvar...



svävar bort
in i färger

åter möts rädslan
jag är fast

färger blir mörker...



Jag är på fall

på fall igen




Fri vers av wow
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-11-10 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow