Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren som drog förbi




Nu kalla höstvindar

drar sin svepning

över frusna själar

sommaren har dragit sin sista suck

vänder sig om och lämnar

ser sig inte om

ser bara framåt


Den sista rosen

har skrumpnat och ramlat från sitt sköra fäste

på kal rosengren

efter frosten skövlingar

Allt inbäddat omsorgsfullt

i filt av löv




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 13:31



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja, jordens täcke ..
allt har sin gång, vi blir lika överraskande varje gång det händer ...
2007-10-18

  In search of sunrise
Fint skrivet, har tänkt samma tankar de sista veckorna..
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis