Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt annat bleknar

Du har en värme en glöd
som gör solen kall mörk
och svart av avund.

Din passion får mig att glöda.
Jag fullkomligt smälter och kapitulerar.
Vill aldrig att det tar slut. 

Din kärlek omsluter mig
med en omtanke och glädje utan gränser.

Du sprider ljus och värme
vart du går
genom att bara finnas till.
Allt annat bleknar och försvinner.

Du får mig
att bli lugn och trygg även
när jag är slungad
ut i mörkret
och kylan.

Det du gör för mig
har ingen gjort
och ingen
har någonsin fått det vi ger varandra.

En vänskap gränslös och
större än allt.
Min kärlek till dig mitt ljus min glädje
glöder så oändlig!




Fri vers av Stjärnöga
Läst 638 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-14 13:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart med den sortens vänskap...
2013-01-25

  Johan Bergstjärna
En så fin dikt, ett kraftpaket ord...
blir glad av att påminnas om hur
underbar äkta vänskap kan vara!
2011-04-08

  Lasseman VIP
Wow! detta var kärleks poesi som känns starkt i hjärtat! .. applåder
2007-10-29

    Brell
En berörande och varm dikt. Njutningsfull läsning!
2007-10-22

  hero40
Härligt ljuvligt värmealstrande
dikt som gillas!
2007-10-16

    snöö
En mycket vacker dikt.
2007-10-15

  Lejonhjärtas poesi
Härligt passionerat och kärleksfullt, grattis!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga