Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obetitlad

jag satt
vid ett runt bord

de som satt där
tittade ner

när jag talade

jag läste
min bibel
från det papper
jag plockat upp
i skogen

det fanns
inga ord
skrivna




Fri vers av mgns
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-10-14 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns