Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängbesvikelser

Nu är det dags

att avlägsna sig igen

att offra sin sönderarbetade hjärna

till nattlivet

och till sängen

 

den som väntar med sin värme

som jag egentligen ger den

genom min egna kropp

 

det är ju så

det var ju så

du sa ju det

 

sängen som gråter

efter sällskap

som alltid skall hamna

underst

 

jag lider med sängen

tycker synd om

sängen 

som oftast kommer som

en självklarhet

just därför sover

jag

under den. 




Fri vers av SMLU
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 17:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
även jag har provat på att ligga underst
att födas som två i en familj
är ju bara alltför vanligt

texten får förstås
fyra korgar ängsblommor
2007-12-30

  within_
haha, den var jäkligt fräck faktiskt! man vet inte om man ska skratta eller gråta, för den är ju väldigt sorglig, men ändå så känns den satirisk! snyggt!
kram och kärlek! :)
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU