Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Ben Värker Så, Men Jag Fortsätter Framåt

 

Lyssna till mina hjärtslag.

De slår för dig.

 

Lyssna på mina andetag.

Jag andas för att du finns.

 

Lyssna på mina steg.

Jag springer emot dig.

 

Springer allt vad jag har.

 

 

Jag saknar dig så.

 

 

 

 




Fri vers av Kramgalen
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen