Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken svår

Du vill vara speciell

Känna dig utvald.

Känna att du fångat ett svårt byte.

Hur ska jag kunna vara svår?

När du är så underbar.




Fri vers av Annelicious
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelicious
Annelicious