Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa stunder mins man


Kontakt

Sprit ångorna flödar
Musiken lever sitt eget liv och gör luften tjock
Glädje och rus får luften att vibrera.

Överallt finns glada människor.
Längst bort sitter du.
Jag ser upp och möter din blick.
Skålar och ler.
Mina vänner tror att du är en flört.
Men jag vet att du är något mer,
Något mycket bättre.
En blivande vän.




Fri vers av Annelicious
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-18 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vänner kan man sannerligen inte få för många av...
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Annelicious
Annelicious