Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår längtan

löven vissnar och faller av träden
ännu en livstid har passerat
dom följer prasslande med vinden
precis som mina löften har en tendens att göra
ännu ett år
ännu en lögn
ännu ett misstag

vintern är obarmhärtig och fryser allt i sin väg
även mitt inre är fyllt av kyla, is och snö
så jag sätter mig ner och väntar

väntar på den kommande våren
och att åter få känna solen värma mig igen




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 21:37



Bookmark and Share


  lilla t
Låter som om du går i dvala.. jag tycker inte om hösten men vintern är härlig. Fin dikt!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel