Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Både giriga och fattiga människor dör faktiskt till slut


Ekonomi?







girig, Girig, GIRIG
många, många måste spara till den girige

fattig, Fattig, FATTIG
den girige ser till att det finns fattiga

död, Död, DÖD
både rik och fattig dör till slut

någon annan blir girig och rik

många andra blir fattiga

kunde det vara annorlunda???




Fri vers av boen
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 22:22



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ja om vi ville att det skulle vara annorlunda!
2007-10-15

  charlotte hedendahl
Det borde vara annorlunda !
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen