Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän


02:18 2007-10-13

Lyckan kommer lyckan går
det gör ont
jag vet att du förstår

Lyckan finns men ödesdiger
sitter här och sorgen stiger

Ångest hit och ångest dit
hatar detta jävla skit

Sorgen dör och lyckan vänder
skriver text till dig och sänder

För du min vän jag vet du kan
utan glädje utan man

Svårt jag vet att finna tröst
jag ska hjälpa dig jag lovar
du ör säker
tryckt mot mitt bröst...




Övriga genrer av Scartissue
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-15 00:03



Bookmark and Share


  systra
fiiint vännen!!
Rimmen o allt bara flyter. Du förmedlar känslan gaaalet bra.
2007-10-20

  hero40
En vacker text med
fina rim.
2007-10-16

  Blumma.
Oj, denna tycker jag om...

Fint du lyckas med rimmen.

Jättebra! Bokmärker denna :)

Kram
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue