Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam och inget annat


Fast det kanske är enklare så
Stigen delar sig och jag tror
jag måste släppa din hand

Jag ser en glänta med lekande barn
Solens strålar och gröna blad
Körsbärsblommor faller från träden
Där jag går nu utan dig
Inga foton med frusna leenden
Jag går lika fort som förut
Barfota trampar jag i vattenpölar

Fast den som såg mina ögon
Skulle finna en mörk näckrosdamm
Men ingen har tid att se
Vandrandes längs en stig i augusti
Och snart kommer höstregnet

Fast kanske blir det lättare så
Utan dig, ensam med minnena
Hör barnen som skrattar i grönskan
Min stig leder dit




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-04-27 00:20



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Väldigt välskriven och känslosam. Sista stycket är kanon!
2005-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain