Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjuka stunder i livet. Jag kände så 2006, en kort stund. Så jag vet.


Hosta.

Min hosta, den går ej bort.
Min kofta värma mig.
Min säng bota mig.

Vatten varm.
Te varm.
Jag tar en alvedon och går i säng.

Imorgon frisk jag kanske vara.
Allt flyger sin väg.
Kanske jag hjälp få.
Men jag är seg.
Kroppen botar mig utan hjälp.
Och låter mig vila en stund.


Mack




Fri vers av Mack
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 00:54



Bookmark and Share


    Elie
tycker om de två sista raderna.
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack