Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturligt

sannolikt
har allt
sin naturliga
förklaring

men vad säger
att vi människor
förstår allt som
är naturligt




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2005-04-27 07:14



Bookmark and Share


    carimba
allt som händer är nåt naturlig, det finns inget onaturligt, men det finns sån som är vanligt och minre vanlig så vi ska ha nåt att fundera över... citat:älskad farfar
2005-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP