Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla, förlåt!

Du blev arg och du gick,
jag fick aldrig mer se din glada blick.
Jag ångrar mig,
vad jag gjorde mot dig.
Och allt jag vill är att du mig förlåter,
jag sitter här i väntan på det och gråter.
Kan inte förlåta mig själv för det jag gjort,
så jag vill att du förlåter mig fort.
Jag kan inte förklara,
mina ord kanske gör det värre bara?
Jag vill att du ska förstå,
att jag inte hade något val då.
Jag vet att du tycker att jag gjorde fel,
och redan då var vänskapen inte hel.
Vi var inte längre som två vänner,
och nu är jag inte längre någon som du känner.
Men snälla, förlåt mig,
jag förlät ju dig,
förut,
men nu när våran vänskap är slut,
är det viktigare än du tror,
du fortfarande som \'bor\',
i mitt hjärta,
eller är det kanske bara smärta?
Men snälla,
förlåt!




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 20:01



Bookmark and Share


  Jolina
åh, va känner igen mi gi den här dikten,
jätte fin..
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum