Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i outforskat rum


vårt sanna möte


inväntar oss




Övriga genrer av Vågan
Läst 569 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-15 20:29



Bookmark and Share


  livsdans
...så det är bara att lägga sig i hängmattan!
2009-02-10

  Linnea K
Och personligen kan jag knappt vänta. Brilljant!
2009-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Och vi behöver invänta våra själar.
2008-05-18

  lodjuret/seglare VIP
vi får inte vara blinda
för sommaren när den kommer
förklädd till vår mitt i vintern...
2008-03-04

  Bjarne Nordbö
Du för det igen, fångar det stora med det lilla. Bra.
2008-01-28

  Mangal VIP
Längtan & stillhet i samma andetag. Du formulerar det så fint. Kort och kärnfullt.
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan