Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättad sorg



ler och gråter
skrattar och går sönder

allt i samma andetag




Övriga genrer av Vågan
Läst 400 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-25 21:58



Bookmark and Share


  Linnea K
Du kan verkligen konsten att säga så mycket med så få ord. Bravo!
2009-02-06

  Stahninnan
Gud vad skönt!!!
2009-01-26

  Mangal VIP
Låter som en beskrivning av transformation - det nya möter det gamla. Hälsar, skakar hand, byter ord och vältrar runt. Skön känsla i dina ord.
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan