Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rätt till rädsla

finns det nåt bortom allt
nåt som vi inte ser
nått som vi vill se
nått som vi inte vill se
overkligt
okänt skrämmande
varför säger vi att vi inte fruktar
saker som vi är rädda för
för många människor är rädsla nåt som är fel

men man har rätt att va rädd
speciellt när vi lever i en värld som den här
för om man förnekar rädsla för saker o ting
så kan det gå väldigt illa

du måste våga visa va du känner
du måste våga säga va du tycker
samla inte bördan inom dig
till slut blir det för tungt
du börjar sakta men säkert gå under
så låt inte de gå så långt
du måste våga säga stopp
markera läget du är lika mycket värd
som alla andra
låt inte folk trampa på dig o kom ihåg
du får känna rädsla
det är inte fel
du har rätt att va rädd




Fri vers av headspinn 488
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-10-15 21:51



Bookmark and Share


  Albert
jag har skrivit mycket om rädslor
tänker att det är en av människans viktigaste känslor

du kan skriva du!
jag kommenterar inte sättet att skriva på
det är jag urkass på

men du skriver så man bara åker med

och innehållet!
det här är en jätteviktig dikt!!!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488