Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nummer 4


TRE DAGAR KVAR (torsdagsmelodi)

jag drar baskern längre ner i pannan,
tar ett djupt andetag och går iväg för att köpa
nånting kanske cigaretter cocosbollar frimärken
mjölk kanske kattmat

det här är en torsdagsmelodi om hjärtsnörp och
saknad din synth i bakhuvudet tusen andra ursäkter
känslorna spretiga som morrhår




Fri vers av Battle
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Battle
Battle