Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är rätt stort


BURSPRÅK

jalusin kastar zebraränder över din
rygg jag är en tamkatt du är en vilde
för jag finner inga monstruösa metaforer
för dina burspråk och fingrar

jag är ett skepp förtöjt vid dina såriga
lakan och pärldraperier

mitt liv är ett skönlitterärt verk och
tillägnas ingen och om du lämnar mig nu,
om du lämnar mig såhär, då förliser jag




Fri vers av Battle
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-23 01:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Levande!
(Hoppas att denna kommentar inte förargar de mer intellektuellt avancerade som anser att alla kommentarer måste vara litterärt högtravande utläggningar.)
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Battle
Battle