Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sommar

Vi höll varandras händer uti gryningens mystik ,vi såg in i varandras själar när vinden smekte vår hud ,vi kände doften av havet ,doften av ängarnas blomster ,för det var vår sommar då.

Vi hörde fågeln sjunga ,hörde havet spela en sång för bara oss ,vi höll varandras händer uti gryningens mystik och vi var lyckligare än någon kan beskriva , för det var vår sommar då.

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-10-15 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~