Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två männsikor

 Två människor

 Ett leende

en snabb kram

en kärleksfull blick

en kopp kaffe

en stund

två människor

en känsla ,som vi båda delar

kärlek

Då ,Nu alltid

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-10-15 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~