jag vill skriva en dikt om hur det många gånger var förr

aldrig fick man öppna hjärtats stängda dörr.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill skriva en dikt om hur det många gånger var förr

aldrig fick man öppna hjärtats stängda dörr.




Vad du än gör visa aldrig att du gråter

 Någon sade:

Visst får du gråta ,men aldrig om någon ser dig ,visst får du skrika ,men aldrig om någon hör dig, visst får du vara som du är bara ingen ser dig. Du ska stå stark och rak i ryggen ,du ska inte böja dig som ett blad och gråta som ett barn ,inte när någon ser dig. Du ska stå rak i ryggen ,möta verkligheten utan att slåss för ditt eget ord ,du ska följa de andra ,då gör du rätt mitt barn.

Visst får du gråta ,men aldrig så någon ser dig, visst får du skrika ,men aldrig så någon hör dig, visst får du vara liten och rädd ,men vad du gör spela din roll när andra ser dig ,stå rak och orädd då ,med fötterna stadigt mot livets scen ,visa ingen tvekan och vad du än gör gråt inte när någon ser dig.

Visa inte känslorna som du bär inom ditt hjärtas bok ,lås den och göm nyckeln väl ,låt aldrig någon annan veta att du egentligen gråter ,att du egentligen är rädd inom dig ,dölj det bakom din fasad och visa aldrig att du gråter

Men den som sade det förstod visst inte ,gråten renar ,gråten stärker ,att gråta är aldrig någon skam någonsin .




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 00:08



Bookmark and Share


  Mack
En tår botar en smärta. Din dikt är sanning och tanke och vackert bra.
2007-10-16

    karmen
låter som om det inte bara var så förr... om inte jag är från förr i tiden *hmm* väldigt bra skrivet för övrigt.
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~