Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla verkar vara så jävla explosiva. Ett rum, där kompis mot kompis och kvinna försöker lösa en triangel DRAMA.


Triangel Drama

Sluta vara så jävla idiotiska.

Fan vad sur jag blev nu.
Vad detta suger.
Vad skitet flyger.

Vågar man säga något.
Säger bara; Sluta vara så jävla sura!

Lev livet.
Jag vet att man kan vara trött.

Jag försöker vara glad.
Rummet följer en unken känsla.


Alla verkar vara
påväg att explodera.
Nerviga och döda.
Hungriga och galna.

Jag hade fel på förhand.
Dem vart hatiska
och tragiska.

Mack




Fri vers av Mack
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack