Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsruna




Sörj inte här

jag är redan borta....

Låt inte dina tårar falla

på min grav

för här har jag inte dröjt kvar

här finns endast en sten

som ett tecken på att jag än gång fanns

men ej finns mer



Nej sök hellre efter mig i det stormande havets brus

eller i skogstallarnas smekande viskningar


i svalans snabba flykt

en ljummen sensommarkväll



i barnets glada skratt


eller i det förälskade parets

innerliga längtan

efter varandra


Där kommer du att finna mig

för evigt.....




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 12:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vackert som smekande viskningar... men sogligt berörande poesi...ja...
2007-10-17

    Anonym Ängel
fin, men sorlig på samma gång...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis