Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget om drömmar

Du säger att jag är den enda,
Du säger att livet tar slut utan mig.


Jag känner ditt klängande,
allt för att hålla dig kvar,
allt för att få mig att stanna.

Men tro mig
det finns ett liv utan mig,
en framtid, lycklig, för dig.

Det finns nya svar
Det finns alltid hopp...

Alltid


Tro på mig, våga släppa taget
om det som aldrig blir av

Släppa taget om det som dock är drömmar

jag älskar inte dig
du älskar inte mig

du älskar trygghet
du älskar drömmar
du älskar målet

inte mig...




Fri vers av headspinn 488
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 12:10



Bookmark and Share


  Albert
måste spara dig som skrivarvän
så jag ser allt du skriver

är det okej?
2007-10-21

  poemthing
sorgligt men fint srkivet.
gillade speciellt \"du älskar trygghet
du älskar drömmar
du älskar målet

inte mig...
\"

religt snyggt.
kommentera gärna mina dikter.
Kram Ida ^^
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488