Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Jacob om orden som bär och de som bär dem, alla skrivande människor här och livet som det är. Underbart kan vara så kort.




Ordbärare


Orden på skärmen 
blinkar till
kallar på den som vill

skrivandet skapar
din skrivande vän
om och om igen

tecknen verkar ropa
se mig och minns
också jag finns

meningarna byggs
ordbärare håller dem
orden för meningen hem

närheters avstånd
inom långt av kort
orden glimmar till
tonar sedan bort


07.10.17

 

Meningen är meningen och meningen!

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 378 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-17 13:41



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
och tonar sedan bort, man får en härlig men ändock en liten ödslig känsla här om meningen som sen tonar ut i intet!
2007-10-20

  katt.inc
Väldigt fint skrivet om orden och det vi försöker säga med dem. Vackra ord!
2007-10-19

  aftermath
exakt så
precis på pricken
väl fångat Lena!
2007-10-17

  devilsangel
Det var bra beskrivet av skrivandet...Så sant det du säger...Orden glimmar till, tonar sen bort..Jo så är det tyvärr...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman