Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan ett år


11 månader
Nästan ett år


Miljoner timmar och sekunder har nu passerat.
Miljader tårar har fällts

Alla timmar med ånger
och smärta från saker som inte sagts.

Stunder vi hatat,
och stunder vi älskat

Allt som jag hade från dig är för alltid raderat
men alla minnen som för alltid kommer sitta kvar.

ibland är det dig jag tänker på innan jag somnar.



11 månader
nästan ett år

Månader har gått
och vi har gått vidare

Men så länge jag bor här
kommer din lukt och ditt ansikte sitta i alla möbler och i alla väggar.


11 månader
nästan ett år

Du är bort glömd
vi är bort glömda.






Fri vers av Mone
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone