Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag blev nöjd och missnöjd halvt om halvt, vet inte vad jag tycker om den här. Men Felle tyckte om den, och hon brukar ju veta bäst ;)


ett inre titanic

Det gör ont i själen.
\"låt livet komma nära, se mig för här är jag\" i radion,
och lugnet sänker sig.
Titanic, var det inte så de sa?
Fartyget sjönk, lugnet sänkte sig över havet och orkestern fortsatte
spela någon lugn melodi,
kanske var det den \"se fjärilsvinge svag\"
Men hundra år har gått, eller kanske var det en minut,
kanske är det en myt, kanske skrek alla,
kanske var lugnet panik.
\"älska mig för den jag är\"
Många om och kanske
Ett inre Titanic, lugn och panik, en visa på radion
och hon ler fastän det gör ont i själen.




Fri vers av RutigKjol
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 18:18



Bookmark and Share


  Felzu
Ja, jag älskar i alla fall den här. Jag har ju redan kommenterat den en gång, men.. Den är fortfarande lika underbar och det är nog min favoritdikt av dig. :) Fast det börjar bli svårt att välja, du skriver så himla mycket bra.. However. Titanic är bäst, jag älskar den här, och allt det där. <3
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.