Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ps version du

åh
det är någonting med dig
som lockar fram smilgropar
jag inte trodde fanns

med dig försvinner alla bekymmersrynkor
alla de där felen som brukar lysa mot mig
står nu i skuggan av dig

du är mitt personliga photoshop
som fryser våra minnen i svartvitt
och ökar lystern i min tillvaro

med dig är jag supermodell
din, din, din supermodell
med dig är jag vacker

jag vet inte vad du gör
men du redigerar bort alla tårar
och åh,


albumet 'mitt liv'
har aldrig varit så vackert
som med dina ramar




Fri vers av RutigKjol
Läst 655 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-30 00:12



Bookmark and Share


  Nayienna
Väldigt bra text. Det är alltid roligt när det uppfinns nya metaforer. Bra!
2008-09-26

  Malin Magnusson
åh finns dessa ramar på rea?
har hört att man kan köpa lycka
en vacker lyster
har hört att
även vår kropp finns på realisation
har inte råd annars

får jag låna dina?
dina ögon
har en glimt jag saknar
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.