Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sjöngs om någon som grät sig till söms väntades vid telefonen


Du limmar fast en
femkrona på
min arm och mår illa
av oliver.

Du har ett
internationellt monopol
och en grammofon
med dammeddelanden på.

Och sen har du ju din
gitarr också.
Musiken du spelar får
mina ögon
att fyllas.

(Jag gömmer mig i kudden
och du försöker hitta mig.)


Då vinner jag
på arga leken.
För du ger upp för
att jag
ser så sorgsen ut.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 20:48



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
OJ!
vad härlig den här va
enkelheten och det komplicerade.

gillar slutet extra mycket:
\"Då vinner jag
på arga leken.
För du ger upp för
att jag
ser så sorgsen ut.\"

applåd applåd.
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka