Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You know me.


Inför dig är jag bara något genomskinligt som försöker vara mystiskt typ


Du tänker inte och
jag tar inte emot utan
att reagera längre.
Nej, det
funkar inte så mer.

 

Numera slits stygnen
upp mycket
lättare.

Tårarna
skulle fallit i din
famn om jag
inte slitit mig
ifrån ditt grepp.

 

Jag försöker låsa
alla dörrar efter mig
men du har
magiska formler.

 


Du.

 

Jag försöker
gråta långt ifrån
dig men du
lägger dig tätt intill.

 

 

 

 

 

Sedan har vi
dialogen som
bara vi kan ha.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka