Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tolkning till svenska av den Brasilianska sången "Regra Tres" av Vinicius och Toquinho.


Tredje gången gillt

Denna gång är mer än nog,
är tredje gången gillt min vän.
Du har svikit mej igen
Skyll på vad som helst, än sen

denna gång är mer än nog
och jag har ingen nåd att ge.
Ingen idé att förklara
ingen idé att försvara
de' e' slut med de
ingen idé att förlåta
svälja förtreten och gråta
du ska få se

den första gången var okey,
en andra gång, jag förlåter dej
men när det kom till den tredje
måste jag verkligen medge
att jag fått nog

att det var fara å färde
var vad jag äntligen lärde
När jag förstod

den första gången var okey,
en andra gång, jag förlåter dej
men du har fått mej att ana
att du är fast i en vana
jag ger mej av

nu ska jag leva för stunden
aldrig mer känna mej bunden
av dina krav







Övriga genrer (Översättning) av Anders P VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-04-27 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP