Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord!

Ord kan förföra
Ord kan förstöra
Ord kan ruinera
Ord kan riera
Ord kan vara kärlek
Ord kan vara hat
Ord kan göra ont
Ord kan kan komma på fat
Ord kan såra
Ord kan glädja
Ord kan vara korta
Ord kan vara långa
Ändå är det just dem orden mitt Hjärta fångar =(
Ändå är det just Orden som ställer till allt, Fuck Kommunikationssystemet!.

tack för mig!




Fri vers av Kill-something
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 22:59



Bookmark and Share


  Just Emotions
ord... ja.. jag tycker att vi ska skippa orden för ett tag.. jag ger dej en stooor applåd ist*
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something