Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser dina blåa ögon

Var natt när stjärnhimlen lyser ,var natt när månen lyser likt en vit gestalt ,då ser jag dina blåa ögon för mitt inre . Jag känner doften av ditt honungsgula hår ,doften av liljekonvalj och viol ,doften av kärlekens blommor. Var natt när skuggorna smyger kring huset ,när jag ser den magiska nattens sken ,då ser  jag dina blåa ögon ,som gnistrar likt safier för mitt inre. Ditt leende strålar liksom solen ,din kärlek lyser liksom äkta guld ,du får mig att blomma likt en vacker ros ,i dina ögon är jag vackrare än vacker.

Var natt när jag drömmer ,var natt när månen lyser spegelblank ,då ser jag dina blåa ögon för mitt inre ,då lyser det ett ljus i mig ,då känner jag din kärlek med mig ,ja då känner jag den alltid.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-10-17 03:06



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket fin dikt. Bilden säger allt.
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~