Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara så

Nu

är jag stressad'

igen

 

orden som svek mig

är nu korsfästa

på väggen

för jag hatar

väggen

 

jag vet att

jag borde gå

jag borde be

om förlåtelse

redan igår

men nej

jag är feg

jag är en feg jävel

 

och dikterna hatar mig

exakt lika mycket

som orden

 

det är bara så. 




Fri vers av SMLU
Läst 448 gånger
Publicerad 2007-10-17 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU