Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Riksväg 52

Tillbaka till spökstaden
en bliktvisit bland gråa hus
där alla har tappat hoppet om färg
följer istället termometers grad för grad
förberedelse är allt, i väntan på absolut & ingenting

Fortfarande kvar i spökstaden
asfalten blöder i bredbandets sår
alla måste kunna prata, utan att säga något
följer istället marijuanaplantans blad för blad
förberedelse är allt, i väntan på ridå & godnatt

Äntligen exit spökstad
lämnar mina minnen kvar
vill inte uppleva mina tonårsdagar igen
följer istället mina poeters rad för rad
förberedelse är allt, i väntan på tack & adjö




Fri vers av J P
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 14:01



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
står också i en hiss som står still Tack för att du tryckte ner mej
2007-12-05

  Carlita
en förbehållsam text, någonting som lämnas. intressant och tankeväckande som så ofta. skönt o se dina texter i etern igen.
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P