Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt utan dig

Allt känns så svart.

Alldelles tomt inombords.

Vandrar runt som en zombie.

Utan mål. Försöker bara ta mig igenom dagarna.

Men känns onödigt när ja ändå i slutändan måste vakna och somna utan dig...




Fri vers av kjamlello
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 17:04



Bookmark and Share


  Just Emotions
Känns igen väl.. stark.. applåd*
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello