Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämnden


Svarta ögon fulla av hat.
Knuten näve, som slår ganska snart.
Blodet forsar, läppar ler.
Aldrig att du kommer svika mig mer.




Fri vers av kjamlello
Läst 362 gånger
Publicerad 2008-10-04 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello