Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen i svart/vitt

Förr såg jag världen och allt i regnbågens alla färger.

Allt gjorde jag med lycka och skratt.

Men nu är allt i min egen värld sorgset och svart.

Titta noga när du ser att jag ler, för det är egentligen en ensam och sorgsen flicka du ser.

Hon kämpar för glatta livet, för att bli acepterad och sedd. men innerst inne så är hon liten och rädd.

Stora sår och blöta tårar, tänk så mycket små ord sårar...

Bygger en mur kring sig själv, stänger in mig i min borg från morgon till kväll.

men allt jag vill är att få vara som ni. lycklig, älskad och enbart fri.




Fri vers av kjamlello
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello