Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig...



Visa mig din Vänskap och jag växer mig stark. Jag ska gå över skog och berg, över grönskande mark.

Visa mig din medkännsla och jag känner för dig, de starka band som du känner för mig.

Visa mig din kärlek och jag lyser som stjärnan klar. Visa mig din kärlek och ja ska leva med dig i alla dar.




Fri vers av kjamlello
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-10-17 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello