Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKLING!

Älskling

Du har mitt hjärta, så som jag har ditt.

Jag ska vårda det med all min kärlek,

och binda oss samman med bojjor som våra hjärtans eldar smitt.



Älskling

Vi ska vara för evigt, du och jag.

Jag ska älska dig för alltid, till mitt sista andetag.



Älskling

Du är vackrast , ja finast på vår jord.

Din skönhet är fantastisk, ja jag saknar ord.

Att ligga där i sängen å se dig slummra trött,

de slår mig me detsamma att de e för sött.



Älskling

När ja ligger där brevid dig, då är lyckan stor.

Jag älskar dig oändligt, mer än någon tror.

I drömmarna jag dansar, i min vita skrud.

Vinter eller sommmar?

bara jag blir din brud...



Älskling

Min kärlek den är evig, den lyser stark och klar.

Jag ska älska dig med ömhet, du är det finaste jag har.

Inget har någon mening, om du lämnar mig.

Jag ska vara din för evig , ditt egna hjärtas tjej.




Fri vers av kjamlello
Läst 522 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-17 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert skrivet, ömt och skört, likt kärlekens sötma, bra!
2007-10-17

  Inkarasilas
Jeeezus, läser han detta så är du en kaksmula på tungan tjejen, hoho!
Fint med kärlek, äkta kärlek, och Älsklingar, mmm.
2007-10-17

  Just Emotions
ååååh så fiiint :)
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello