Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken

längtan efter dig bor under min hud. Längtan ligger inte på lur för att smyga sig på, nej den skriker med vidöppna käftar framför, bakom, mitt i, över och under. Ibland i korta stunder så tror jag att jag lyckats fly undan längtan, men skärvorna efter dig blir till splitter och fastnar i mitt hjärta. jag föddes för dig, jag lever för dig.




Fri vers av treachery
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery