Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag?

vackra svart vita värld.. beskåda mig med din utstrålning och du ser någon som inte platsar. någon som inte hör hemma, någon som inte syns...

inte så konstigt att jag ser allt svart. men ge mig världen i svartvitt perspektiv, jag vill se varenda detalj av denna värld i svartvitt. ge mig det jag vill ha, svart svart svart, vitt, vitt, vitt. min stora dröm.. ge mig det jag vill ha. ge mig åtminstonde en dröm, en värld i svartvitt.. ett perspektiv som skulle göra allt så mycket vackrare än vad det redan är. att se allt från en annan sida.. en ljusare sida. vi behöver inga färger. allt va svartvitt ifrån början, låt allt gå tillbaka till sin början.. ge oss det svartvita.

not like the other girls...




Fri vers av treachery
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-10-17 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery