Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen dömmer dig

Det är ingen som dömmer dig om du var morgon säjer att du älskar dig ,det är ingen som blir förargad på dig om du ser din spegelbild och säger du är vacker. Allt det där är sanningen ,det vet vi båda två. Se på kvinnan i din spegel ,se på hennes ögon hur de glittrar ,se på hennes sidenmjuka hår ,se på det pärlvita leendet som trollbinder världen ,det är sant du är ju vacker så du vågar säga det till dig själv ,det är ingen som bannar dig för det.

Du fick kanske en ros av någon för länge sedan ,en ros nästan lika vacker som du själv, när gav Du ,Dig en ros sist ,när fick du en gåva ,en liten kommentar när sade du sist jag är vacker ,jag är underbar ? för det är du ju. Det vet ju jag.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 00:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt som tar upp det vioktiga att vi vågar vara nöjda med oss själva och tycka vi är vackra- för det är vi ju - varenda en
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~